Iniciar Sessió
Últimos temas
Usuari del mes
- Pel·lícules:
- Memories of Nobody
- The DiamondDust Rebellion
- Extres:
- Capítol Pilot
- Bleach Repeat&Reboot
- Bleach Oficial Bootleg
- La revista del Seireitei
- Reclutament Gotei 13
- †Bleach, The Dagger†
Usuari del mes
- Pròximament... Pel·lícules de l'Estudi Gibli
Okonomiyaki!
2 participantes
Bleach en català! :: Altres :: Off topic :: Receptes
Pàgina 1 de 1
Okonomiyaki!
Okonomiyaki!
Ingredients!
250ml de dashi (brou de peix japonès, nosaltres en vàrem comprar a una tenda d'alimentació asiàtica).
1 ou
250gr de farina
1 cullereta de llevat
150gr de col xinesa
35gr de gambes
Bacon per un tubo.
Per posar-hi a sobre
Salsa tonkatsu (el mateix que el daishi, en venen a tendes d'alimentació asiàtica, un pot bastant gran per 3€)
Maionesa japonesa (no en vàrem trobar a la tenda, així que afegirem wasabi i vinagre d'arròs a la maionesa suau)
Ao Nori (en teoria és nori quasi en pols, però agafàrem nori mateixa del sushi i en ferem trossos petits)
Bonitol sec (nosaltres no en vàrem posar perquè era car i en venia molt, així que segurament s'hauria fet malbé)
Com es fa?
Primerament vàrem tallar la col xinesa i les gambes en trossets petitons. Es barreja el dashi amb l'ou batut a un recipient i a continuació s'afegeix la farina (tamisada) i el llevat. Es va mesclant fins obtenir una pasta uniforme i a continuació s'afegeixen les gambetes i la col tallada petitona.
Aleshores necessitareu una planxa. Poseu-hi oli escampat amb un paper absorbent i poseu-ho a temperatura mitjana. Ara és senzill, agafeu un cullerot i aboqueu la pasta a sobre de la planxa fent un cercle no massa gran. Espereu una bona estoneta, uns 5 minutets aproximadament a que es faci pel costat de sota (si no espereu quan li doneu la volta se us romprà tota).
Abans de girar-la, poseu bacon per la part de sobre (com a la foto que us he posat). Per a mi el bacon és la clau de la recepta, així que li posaria bastant (però bé, depèn del vostre gust). Quan hagueu posat el bacon per sobre, amb l'ajuda de dues espàtules doneu-li la volta a l'okonomiyaki, deixant el bacon que es vagi fent a la part de sota (farà molt bona oloreta).
Quan estigui feta per sota (uns 3-4 minutets) treieu-la del foc. Aleshores amb un pinzellet escampeu-hi la salsa tonkatsu a sobre i la maoinesa fent un dibuix en zigzag. Finalment poseu-hi per sobre les nori petitones i (si n'heu comprat) el bonítol sec. És un plat que ha de ser fet i menjat, que fred no val la pena. Així que itadakimasu!!
Ingredients!
250ml de dashi (brou de peix japonès, nosaltres en vàrem comprar a una tenda d'alimentació asiàtica).
1 ou
250gr de farina
1 cullereta de llevat
150gr de col xinesa
35gr de gambes
Bacon per un tubo.
Per posar-hi a sobre
Salsa tonkatsu (el mateix que el daishi, en venen a tendes d'alimentació asiàtica, un pot bastant gran per 3€)
Maionesa japonesa (no en vàrem trobar a la tenda, així que afegirem wasabi i vinagre d'arròs a la maionesa suau)
Ao Nori (en teoria és nori quasi en pols, però agafàrem nori mateixa del sushi i en ferem trossos petits)
Bonitol sec (nosaltres no en vàrem posar perquè era car i en venia molt, així que segurament s'hauria fet malbé)
Com es fa?
Primerament vàrem tallar la col xinesa i les gambes en trossets petitons. Es barreja el dashi amb l'ou batut a un recipient i a continuació s'afegeix la farina (tamisada) i el llevat. Es va mesclant fins obtenir una pasta uniforme i a continuació s'afegeixen les gambetes i la col tallada petitona.
Aleshores necessitareu una planxa. Poseu-hi oli escampat amb un paper absorbent i poseu-ho a temperatura mitjana. Ara és senzill, agafeu un cullerot i aboqueu la pasta a sobre de la planxa fent un cercle no massa gran. Espereu una bona estoneta, uns 5 minutets aproximadament a que es faci pel costat de sota (si no espereu quan li doneu la volta se us romprà tota).
Abans de girar-la, poseu bacon per la part de sobre (com a la foto que us he posat). Per a mi el bacon és la clau de la recepta, així que li posaria bastant (però bé, depèn del vostre gust). Quan hagueu posat el bacon per sobre, amb l'ajuda de dues espàtules doneu-li la volta a l'okonomiyaki, deixant el bacon que es vagi fent a la part de sota (farà molt bona oloreta).
Quan estigui feta per sota (uns 3-4 minutets) treieu-la del foc. Aleshores amb un pinzellet escampeu-hi la salsa tonkatsu a sobre i la maoinesa fent un dibuix en zigzag. Finalment poseu-hi per sobre les nori petitones i (si n'heu comprat) el bonítol sec. És un plat que ha de ser fet i menjat, que fred no val la pena. Així que itadakimasu!!
Hanako- Administrador
- Nombre de missatges : 5434
Reiatsu : 9293
Edat : 35
Ubicació : Seireitei, Primera Divisió
Re: Okonomiyaki!
Jo en vull provar *-* ha d'estar bonissim!!
Si puc i tinc temps, aquestes vacances de nadal, ho provare de fer algun dia, que ara me'n han entrat moltissimes ganes!!
Si puc i tinc temps, aquestes vacances de nadal, ho provare de fer algun dia, que ara me'n han entrat moltissimes ganes!!
Meina- Tinent estricta
- Nombre de missatges : 604
Reiatsu : 613
Edat : 27
Ubicació : En un parc aprop de la 9a!!
Bleach en català! :: Altres :: Off topic :: Receptes
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum
Dt 29 Set 2015 - 16:15 por Hanako
» Seireitei no Fansub. Bleach 641
Dj 3 Set 2015 - 11:43 por Minato
» Seireitei no Fansub. Bleach 640
Dj 27 Ago 2015 - 11:16 por Minato
» Seireitei no Fansub. Bleach 639
Dj 20 Ago 2015 - 16:46 por Kaito
» Seireitei no Fansub. Bleach 638
Dv 7 Ago 2015 - 14:59 por Minato
» Yakisoba estil Meina
Dt 4 Ago 2015 - 12:42 por Meina
» Bleach 13 Blades
Dl 3 Ago 2015 - 17:32 por Hanako
» Seireitei no Fansub. Bleach 637
Dv 31 Jul 2015 - 19:32 por Banknana
» Bleach Brave Souls
Dv 31 Jul 2015 - 17:35 por Minato