Iniciar Sessió
Últimos temas
Usuari del mes
- Pel·lícules:
- Memories of Nobody
- The DiamondDust Rebellion
- Extres:
- Capítol Pilot
- Bleach Repeat&Reboot
- Bleach Oficial Bootleg
- La revista del Seireitei
- Reclutament Gotei 13
- †Bleach, The Dagger†
Usuari del mes
- Pròximament... Pel·lícules de l'Estudi Gibli
Kare raisu (Curry japonès)
Bleach en català! :: Altres :: Off topic :: Receptes
Pàgina 1 de 1
Kare raisu (Curry japonès)
Molt boneeeees! Aquí teniu una altra recepta de la mà de la Hanako i el Minato!
Aquesta vegada hem fet curry japonès amb arròs, o com diuen per allà, Kare raisu! No sé si teniu prejudicis o no amb el curry (jo en tenia, en vaig menjar a un hindú i no em va agradar massa) però, en tot cas, he de dir-vos que el curry japonès no té res a veure i que... està boníssim!!!
Ingredients
-Oli de gira-sol
-1 ceba petita
-1 dent d'all
-1 pastanaga gran o dues petites
-50 grams de curry japonès (la meitat del paquet)+ 300 ml d'aigua
-250 grams de vedella
Per acompanyar: gohan (arròs bullit).
Recepta
Primerament tallarem la ceba i la dent d'all en trossets molt petitonets. Posarem una paella al foc amb un poquet d'oli de gira-sol i ho posarem durant 5 minutets a foc mitjà. Mentre podeu pelar la pastanaga, xapar-la per la meitat longitudinalment i fer-la trossets (i ja que hi sou, talleu també la vedella en trossets petitons i reserveu-la). Ara poseu la pastanaga a la paella amb la ceba i l'all ja fets. A continuació poseu-hi els 300ml d'aigua amb la meitat de la tableta de curry.
De curry nosaltres vàrem fer servir el golden curry que vàrem trobar a el nostre supermercat d'alimentació asiàtica de confiança! Hi ha tres gustos: el normal, el que pica un poquet i el que pica com el dimoni. Nosaltres agafàrem el que picava un poquet (el paquet verd) i la veritat és que tenia un gustet picant però no massa (vaja, que no heu de menjar amb l'aigua al costat, no pica gaire). El curry ve en una pastilleta (com si fos xocolata) i per a dues persones amb la meitat de la tableta basta.
Poseu la meitat de la tableta amb l'aigua i aneu remenant. L'aigua ha de bullir bastant, cosa que propiciarà que el curry es vagi espessint, si això, pugeu la temperatura del foc/vitro. A continuació fiqueu la vedella talladeta també en trossets petitons o no s'acabarà de fer i quedarà massa crua. Teniu-ho al foc 5 minuts més mentre aneu remenant.
L'acompanyament: l'arròs.
Nosaltres vàrem fer l'arròs abans de posar-nos a fer el curry. El que vàrem fer va ser posar 150 grams d'arròs (per dues persones és la mesura perfecta) i el rentarem una bona estona, fins que quan el passes per l'aigua no surt blanca, senyal que indica que li hem llevat tot el midó. A continuació posem l'arròs a una olla i el cobrim amb aigua. Aleshores poseu aigua dins l'olla sense remenar l'arròs, que ha de quedar al fons. L'aigua l'ha de tapar però només dos centímetres per sobre de l'arròs.
Després poseu l'olla a sobre el foc i la podeu tapar amb una tapadora d'aquestes transparents. Espereu a que l'aigua bulli i, just en aquest moment, apagueu el foc i retireu l'olla. Deixeu-la uns 10 minutets. La qüestió és que l'arròs es va fent tot sol amb el vapor d'aigua per tant és molt important que durant aquests 10 minuts NO obriu la tapa!! Si l'obriu una vegada passats els 10 minuts i encara queda un poc d'aigua (en teoria se l'ha de beure tota l'arròs), remeneu l'arròs, torneu a posar la tapa i deixeu-ho uns quants minuts més.
Per servir.
Per servir es posa la meitat d'arròs a un costat i el curry a l'altre. Sense mesclar-ho entre si, perquè els japonesos tenen aquestes manies, que ni per menjar-s'ho tampoc ho mesclen, el que fan és agafar un poquet d'arròs i un poquet de curry a cada cullerada. Hi ha receptes que li posen patata, però nosaltres no li vàrem posar i estava boníssim.
Fa molt bona oloretaaaaaaa i està molt, molt bo!! Animeu-vos a tastar-ho!!
Aquesta vegada hem fet curry japonès amb arròs, o com diuen per allà, Kare raisu! No sé si teniu prejudicis o no amb el curry (jo en tenia, en vaig menjar a un hindú i no em va agradar massa) però, en tot cas, he de dir-vos que el curry japonès no té res a veure i que... està boníssim!!!
Ingredients
-Oli de gira-sol
-1 ceba petita
-1 dent d'all
-1 pastanaga gran o dues petites
-50 grams de curry japonès (la meitat del paquet)+ 300 ml d'aigua
-250 grams de vedella
Per acompanyar: gohan (arròs bullit).
Recepta
Primerament tallarem la ceba i la dent d'all en trossets molt petitonets. Posarem una paella al foc amb un poquet d'oli de gira-sol i ho posarem durant 5 minutets a foc mitjà. Mentre podeu pelar la pastanaga, xapar-la per la meitat longitudinalment i fer-la trossets (i ja que hi sou, talleu també la vedella en trossets petitons i reserveu-la). Ara poseu la pastanaga a la paella amb la ceba i l'all ja fets. A continuació poseu-hi els 300ml d'aigua amb la meitat de la tableta de curry.
De curry nosaltres vàrem fer servir el golden curry que vàrem trobar a el nostre supermercat d'alimentació asiàtica de confiança! Hi ha tres gustos: el normal, el que pica un poquet i el que pica com el dimoni. Nosaltres agafàrem el que picava un poquet (el paquet verd) i la veritat és que tenia un gustet picant però no massa (vaja, que no heu de menjar amb l'aigua al costat, no pica gaire). El curry ve en una pastilleta (com si fos xocolata) i per a dues persones amb la meitat de la tableta basta.
Poseu la meitat de la tableta amb l'aigua i aneu remenant. L'aigua ha de bullir bastant, cosa que propiciarà que el curry es vagi espessint, si això, pugeu la temperatura del foc/vitro. A continuació fiqueu la vedella talladeta també en trossets petitons o no s'acabarà de fer i quedarà massa crua. Teniu-ho al foc 5 minuts més mentre aneu remenant.
L'acompanyament: l'arròs.
Nosaltres vàrem fer l'arròs abans de posar-nos a fer el curry. El que vàrem fer va ser posar 150 grams d'arròs (per dues persones és la mesura perfecta) i el rentarem una bona estona, fins que quan el passes per l'aigua no surt blanca, senyal que indica que li hem llevat tot el midó. A continuació posem l'arròs a una olla i el cobrim amb aigua. Aleshores poseu aigua dins l'olla sense remenar l'arròs, que ha de quedar al fons. L'aigua l'ha de tapar però només dos centímetres per sobre de l'arròs.
Després poseu l'olla a sobre el foc i la podeu tapar amb una tapadora d'aquestes transparents. Espereu a que l'aigua bulli i, just en aquest moment, apagueu el foc i retireu l'olla. Deixeu-la uns 10 minutets. La qüestió és que l'arròs es va fent tot sol amb el vapor d'aigua per tant és molt important que durant aquests 10 minuts NO obriu la tapa!! Si l'obriu una vegada passats els 10 minuts i encara queda un poc d'aigua (en teoria se l'ha de beure tota l'arròs), remeneu l'arròs, torneu a posar la tapa i deixeu-ho uns quants minuts més.
Per servir.
Per servir es posa la meitat d'arròs a un costat i el curry a l'altre. Sense mesclar-ho entre si, perquè els japonesos tenen aquestes manies, que ni per menjar-s'ho tampoc ho mesclen, el que fan és agafar un poquet d'arròs i un poquet de curry a cada cullerada. Hi ha receptes que li posen patata, però nosaltres no li vàrem posar i estava boníssim.
Fa molt bona oloretaaaaaaa i està molt, molt bo!! Animeu-vos a tastar-ho!!
Hanako- Administrador
- Nombre de missatges : 5434
Reiatsu : 9293
Edat : 35
Ubicació : Seireitei, Primera Divisió
Bleach en català! :: Altres :: Off topic :: Receptes
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum
Dt 29 Set 2015 - 16:15 por Hanako
» Seireitei no Fansub. Bleach 641
Dj 3 Set 2015 - 11:43 por Minato
» Seireitei no Fansub. Bleach 640
Dj 27 Ago 2015 - 11:16 por Minato
» Seireitei no Fansub. Bleach 639
Dj 20 Ago 2015 - 16:46 por Kaito
» Seireitei no Fansub. Bleach 638
Dv 7 Ago 2015 - 14:59 por Minato
» Yakisoba estil Meina
Dt 4 Ago 2015 - 12:42 por Meina
» Bleach 13 Blades
Dl 3 Ago 2015 - 17:32 por Hanako
» Seireitei no Fansub. Bleach 637
Dv 31 Jul 2015 - 19:32 por Banknana
» Bleach Brave Souls
Dv 31 Jul 2015 - 17:35 por Minato